Professioneel uw ruimtes laten behangen

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

Behangen door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Mooi behang zonder lucht onder het behang?

offerte aanvragen

U heeft het perfecte behang voor op die ene kale wand gevonden. Vol goede moed gaat u aan de slag en begint met de klus. De volgende dag bekijkt u het resultaat en wat blijkt, overal luchtbultjes onder het behang en op sommige plekken heeft het al los gelaten.

Bespaar u zelf deze frustratie, geld, tijd en moeite door dit aan een professionele behanger over te laten. Met onze jarenlange ervaring kunt u gerust stellen dat wij de klus goed voor u zullen klaren terwijl u geniet van een kopje koffie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Wij gaan vakkundig te werk en gebruiken enkel hoogwaardig materiaal bij het behangen van uw wand.Jarenlange ervaring


Wij hebben ervaring met alle soorten behang. U kunt er dus gerust op zijn dat ook uw behang naar keuze vakkundig geplaatst wordt.Hoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen bij het behangen van uw wand.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van het behangen bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze behang projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over behangen?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.