Professioneel ruiten vervangen

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

Ruiten vervangen door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Een gebroken ruit snel laten herstellen?

offerte aanvragen

Heeft een buurjongen een bal door uw ruit geschoten? Geen paniek! Dit is eenvoudig te herstellen door Dienst Schilderwerk Onderhoud.
Wij zijn de experts op het gebied van glaszetten bij u in de regio.

Ook als uw ruit sterk verouderd is en vol met krassen zit, kan een nieuw ruit het aanzien van uw pand sterk verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend advies te krijgen over uw situatie.

Kies voor glaszetten door Dienst Schilderwerk Onderhoud en uw ruiten zijn binnen no time weer als nieuw!

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Wij gaan vakkundig te werk en gebruiken enkel hoogwaardig materiaal om uw ruit te vervangen.Jarenlange ervaring


Wij hebben ervaring met alle soorten ruitpartijen en kunnen zodoende een adequaat herstel van uw ruit garanderen.Hoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen bij het vervangen van uw ruit.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van het herstelwerk bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze glaszet projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over glaszetten?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.