Professioneel houtrot herstellen en voorkomen

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

Houtrot herstellen door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Last van houtrot aan uw woning, schuur of bedrijfspand?

offerte aanvragen

Houtrot aan uw woning of bedrijfspand tast niet alleen het aanzien aan, maar kan ook zorgen voor vervelende problemen zoals lekkages. Houtrot ontstaat door achterstallig onderhoud aan het schilderwerk van uw pand. In het geval van houtrot is het gezegde voorkomen is beter dan genezen zeker van toepassing.

Heeft u last van houtrot? Geen paniek! Wij zijn de specialist in het herstellen van houtrot aan uw pand en zorgen dat uw houtwerk er weer als nieuw uitziet!

Kies voor onderhoud van uw houtwerk door Dienst Schilderwerk Onderhoud om houtrot aan uw pand en hoge herstelkosten te voorkomen!

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Ons houtrot herstelwerk kenmerkt zich door een professioneel, duurzaam resultaat wat de houtrot jaren weg zal houden.Jarenlange ervaring


Met ruim 10 jaar ervaring als schilder biedt geen enkel houtrot herstel klus meer een te grote uitdagingHoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen om uw houtrot langdurig weg te houden en in perfecte staat te herstellen.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van herstelwerk bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze houtrot projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over houtrot herstellen?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.