Onze recente projecten

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Bekijken

Projecten van Dienst Schilderwerk Onderhoud

Heeft u een project liggen?

offerte aanvragen

Hier vindt u een overzicht van eerder gerealiseerde projecten. Deze geven u een goed beeld van de kwaliteit van ons werk en de mogelijkheden. Heeft u vragen naar aanleiding van deze projecten en uw klus? Neem dan vrijblijvend contact op en dan helpen wij u graag.

offerte aanvragen

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Wilt u ook een project starten?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.