Professioneel schilderwerk binnen-en buiten

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

Schilderwerk door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Kan uw woning wel een likje verf gebruiken?

offerte aanvragen

Goed onderhoud van schilderwerk aan de binnen en buitenzijde van uw woning zorgt niet alleen voor een mooi aanzien, maar tevens voor een langere levensduur van uw woning.

Voorkom hoge herstelkosten en plan een afspraak met Dienst Schilderwerk Onderhoud in om uw schilderwerk professioneel uit te laten voeren en te genieten van een langdurig resultaat.

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Ons schilderwerk kenmerkt zich door een professioneel, strak resultaat waar u jaren van kunt genieten.Jarenlange ervaring


Met ruim 10 jaar ervaring als schilder biedt geen enkele schilderklus meer een te grote uitdagingHoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen voor uw schilderklus om tot een optimaal resultaat te komen.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van ons schilderwerk bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze schilder projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over schilderwerk?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.