Uw pand professioneel gereinigd

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

Schoonmaakwerkzaamheden door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Kan uw pand een goede schoonmaak beurt gebruiken?

offerte aanvragen

Heeft u last van vlekken in uw woning of bedrijfspand die u niet verwijderd krijgt? Of wilt u simpelweg dat uw woning weer blinkt als een nieuwbouw woning? Dan helpen wij uw graag middels een professionele reiniging van uw pand.

Met onze expertise gemengd met hoogwaardige producten biedt geen enkele reinigingsklus een te grote uitdaging voor ons team. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op om uw schoonmaak klus te bespreken.

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Wij gaan vakkundig te werk en brengen het te reinigen oppervlak weer in nieuwstaat.Jarenlange ervaring


Met onze opgebouwde expertise biedt geen enkele reingingsklus meer een te grote uitdaging.Hoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen bij het reinigen van uw woning of bedrijfspand.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van de schoonmaak werkzaamheden bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze eerdere projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over schoonmaak werkzaamheden?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.