Professioneel latex spuiten van woningen, panden en interieur

Dienst Schilderwerk Onderhoud staat voor u klaar!

Lees meer

latex spuiten door Dienst Schilderwerk Onderhoud

Streeploos verfresultaat met latex spuiten

offerte aanvragen

Verfen door middel van latex spuiten heeft een aantal voordelen ten opzichte van het traditioneel verfen. Zo is er met latex spuiten een stuk minder verf nodig door de hoge dekkingsgraad, is het resultaat perfect streeploos en kunnen complete ruimtes in relatief weinig tijd van een frisse nieuwe kleur voorzien worden.

Kies voor latex spuiten door Dienst Schilderwerk Onderhoud om een professioneel resultaat van uw klus te garanderen!

offerte aanvragen

Professionele kwaliteit


Ons spuitwerk kenmerkt zich door een professioneel, strak resultaat waar u jaren van kunt genieten.Jarenlange ervaring


Met ruim 10 jaar ervaring als schilder biedt geen enkele latex spuit klus meer een te grote uitdagingHoogwaardig materiaal


Wij werken enkel met professionele, hoogwaardige materialen voor uw latex spuit klus om tot een optimaal resultaat te komen.Garantie op het werk


Doordat wij zo verzekerd zijn van de kwaliteit van ons spuitwerk bieden wij maarliefst twee jaar garantie op elke klus!Bekijk onze latex spuit projecten

Dit zeggen onze tevreden klantenNiels van D.S.O. heeft bij ons vakkundig en netjes geschilderd, heel blij mee en ook zijn overleg en adviezen vonden wij erg fijn. Zeker aan te bevelen!

- Melvin & JokeNiels van D.S.O. heeft ons huis van binnen geschilderd. Hij levert goed schilderwerk, is secuur, komt afspraken na, werkt netjes, is een fijn persoon, denkt mee over oplossingen en heeft goede tips! Kortom kwaliteit voor een acceptabele prijs!

- Ruud & JacquelineErg tevreden met DSO! Niels werkt precies, geeft waardevolle adviezen en is erg flexibel. Het eindresultaat is een plaatje! Absoluut een aanrader.

- Tim Hooglugt

Dit zeggen onze tevreden klanten

Heeft u een vraag over latex spuiten?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u eerst een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken om uw vraag beantwoord te krijgen.